2020-05-11 13:30:28• hírek • Szatmár.ro

Nemes cél érdekében fogott össze az Autonet és az Unifarm

Fotó: Adrian Ionel Facebook-oldala
Fotó: Adrian Ionel Facebook-oldala

Folytatódik az Autonet Import Kft. által, a közösségi felelősségvállalás jegyében indított kezdeményezések sora. Az első vonalban harcolókat segítő gépjárművek javítására indított, Mobilitást a hősöknek nevet viselő projekt már az indulást követően nagy sikert aratott a kedvezményezettek körében, ezért az szatmári cég úgy döntött, újabb akciót indít, melyben ez alkalommal az Unifarm állami vállalat lesz a partnere.

Az Unifarm Rt. a koronavírus-járvány ellen folytatott harc egyik éllovasa, hiszen jelenleg fő feladata, hogy a különféle gyógyszeripari termékeket megfelelő módon elossza az állami egészségügyi intézmények között. Az állami vállalat és a szatmári cég közötti együttműködés pedig épp azt célozza meg, hogy az ily módon kiosztásra kerülő termékek a lehető leggyorsabban és maximális biztonságban jussanak el a célállomásokra. Mivel az Autonet egy kiválóan működő logisztikai rendszerrel és kellő tapasztalattal rendelkezik e téren, ezért a cég úgy döntött, flottájának 10 járművét az Unifarm rendelkezésére bocsátja az orvosi védőfelszerelések gyors és biztonságos szállítása érdekében.


Fotó: Adrian Ionel Facebook-oldala


„Az együttműködésünk az Autonet Import Kft. által teljesen ingyen nyújtott logisztikai támogatásából áll, melynek keretében 10 járművet bocsátott az Unifarm rendelkezésére, mely által az orvosoknak és a pácienseknek szánt egészségügyi védőfelszerelések gyors kiszállítását tették lehetővé. Nagy örömünkre szolgál ez a sikeres partnerség, hiszen az Autonet segítsége épp akkor érkezett, mikor arra a legnagyobb szükség volt. Együttműködésünk legfőbb nyertese kétségtelenül az egészségügyi rendszer, ugyanakkor mi is egy megbízható partnerrel lettünk gazdagabbak” – nyilatkozta Adrian Ionel, az Unifarm vezérigazgatója.


„Büszkék vagyunk rá, hogy sikerült összehoznunk ezt az együttműködést, és ismét vállvetve támogathatjuk az orvosi tevékenységet ezekben a nehéz időkben. Nagyra értékeljük az Unifarm csapatával folytatott közös munkát, és biztosítjuk őket, hogy amikor csak szükségük lesz a segítségre, mi itt leszünk. Az Autonet a továbbiakban is támogatja a koronavírus-járvány megfékezése érdekében tett erőfeszítéseket” – olvasható a cég által kiadott közleményben.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: